Prodej historického objektu 700 m², Polička

Cena na dotaz

dohodou, Info u realitního specialisty, včetně provize

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme výhradně prodej komerční nemovitosti, v centru města Poličky. Nemovitost sloužila od počátku jako sklad zeleniny. Byla komplexně propojena s bytovým domem, který je vstupem od Šaffovi ulice. Nyní tvoří samostatný objekt. Je, mimo opravenou fasádu, v původním stavu. Napojena na veřejnou kanalizaci, místní vodovod a do domu je zavedena elektřina a plynovod.

V přízemí se nachází velká skladovací hala s klenutými stropy. A dalšími třemi místnostmi, z nichž z jedné vede průmyslový výtah do dalšího podlaží. Každé podlaží má přes 240m2. V prvním nadzemním podlaží byla vybudována železná podlaha a sníženy stropy, kvůli tehdejšímu skladování ovoce a zeleniny. Toto patro doprovází i sociální zázemí s toaletou, kuchyňskou linkou a dvěma místnostmi, které byly pronajímány a bylo zde krejčovství. Krov je neobydlený, ale vhodný k vestavbě pro bydlení.

Dům je posledních 10 let nepronajat a neužíván. Je odpojen a demontován elektroměr i plynoměr.

Pro svůj stav a zejména potenciál do budoucna je vhodný k rekonstrukci / výstavbě. Skrze místní územní plán tato nemovitost nabídne několik možností využití. Např. provozovny ( s nerušící výrobou), občanské vybavení a v neposlední řadě stavby pro bydlení ať už jako rodinný nebo bytový dům, nebo případná kombinace.

Pozemek pod domem má 339m2 a jeho součástí jsou i tři garáže. Ty ale nejsou v tuto chvíli nabízené a nebudou součástí prodeje. Parcela bude tedy rozdělena a jeho výměra bude přibližně 265m2.

Máte podnikatelský záměr a oslovila Vás naše nabídka, nebo jen hledáte prostor k rezidenčnímu bydlení? Zkontaktujte nás a podáme Vám veškeré informace, které Vás budou zajímat, případně pomůžeme s financováním nemovitosti. Budeme se těšit na osobní prohlídce.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Dlažba
ID nemovitosti 57936
Vlastnictví soukromé
Stav objektu K rekonstrukci
Plocha pozemku 339 m²
Plocha užitná 700 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

POSLAT DOTAZ

Broker Consulting, a.s.

Plzeň-Východní Předměstí, Jiráskovo náměstí 2684/2

Zobrazit kompletní nabídku RK

Broker Consulting, a.s.

Sdílet nemovitost

TOPlist